javascript:void(0);

AbilityUnleash

Proactive outplacement - that works

The world's toughest job needs a helping hand

AbilityUnleash · er individ tilpassede outplacement forløb der tager udgangspunkt i den enkelte kandidats situation og fremadrettede behov. Vi tilbyder outplacement eller re-placement ydelser på flere niveauer. Alle unikke ydelser og forløb, der medfører helt afgørende forskelle for kandidaten.

At være arbejdsledig eller jobsøgende er ubetinget verdens hårdeste job! En professionel faglig sparring, en hjælpende hånd til praktikken og en personlig fortrolig støtte kan derfor være "guld værd" for den hårdt prøvede jobsøger!  

Outplacement er en struktureret proces, hvor vi via en møderække rådgiver og hjælper medarbejderen / kandidaten videre i sin karriere – oftest efter en afskedigelse.
Vi samler op og hjælper kandidaten med reflektion, den personlige afklaring, kompetenceafklaring og ikke mindst med at få et fremadrettet fokus. Vi møder kandidaten med involverende og personligt engagerede rådgivere - der har den fornødne tid og overskud til den enkelte kandidat.
 

Hvorfor vælge AbilityUnleash · Vi rådgiver med afsæt i vores primære virke – nemlig headhuntning og rekruttering.
Vi har fingeren på pulsen. Vi sidder på den anden side af bordet til dagligt. Vi ved hvad der rører sig på markedet, hvad virksomhedsledere og HR chefer forventer og ikke mindst ligger vægt på.
Vi kan derfor tilføre den enkelte kandidat en mere direkte og anderledes approach i deres jobsøgning.

VIL DU HØRE MERE? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 55 50 60 og her få en uforpligtende dialog omkring, hvordan Du og dine medarbejdere kan få et stort udbytte af AbilityUnleash.

Forløbene · er i udgangspunktet en række standard forløb vi tilpasser den enkelte kandidats situation og behov og vi er selvfølgelig åbne for at sammensætte helt særlige forløb – ikke mindst hvor tidsfaktoren er til debat.
 
Leder og specialistniveau
3 mdr. forløb plus 3 mdr. ”livline”
6 mdr. forløb plus 3 mdr. ”livline”
 
Executives – topledere 
3-12 mdr. forløb plus 3 mdr. ”livline”

Workshop-gruppebaseret outplacement
3-6 mdr. forløb plus 3. mdr. "livline"


Efter aftale kan varigheden forlænges.
 

AbilityHire A/S
Vester Farimagsgade 1, 2. sal
1606 København V
CVR · 32185010
Powered by Emply