javascript:void(0);

Hvem er vi

“The right person in the right position in the right context” er essensen af vores arbejde. Det er det, der binder vores koncepter og ydelser sammen. Symbiosen mellem rette profil, position og rette sammenhæng er selve værdien og nøglen i vores innovative rekruttering.

Vi tilstræber en position, hvor vi er den naturlige sparringspartner og betroede rådgiver for bestyrelser og ledelser i danske og nordiske virksomheder samt for internationale koncerner med datterselskaber eller repræsentationer i Norden.

Hos AbilityHire vil du altid møde konsulenter/partnere med solide kompetencer og en mangeårig erfaring fra erhverslivet og rekrutteringsbranchen. Vores partnere har hver for sig en ballast fra solide og succesfulde karrierer fra deres tidligere virke i forskellige brancher i erhvervslivet. Erfaringerne er høstet i såvel mindre som store danske og internationale virksomheder.

De personlige CV'er rummer omfattende ledelseserfaring fra stillinger på toplederniveau samt specifikke faglige kompetencer på en bredde af funktionsområder. Vores team af partnere er således klædt godt på, til at matche ledelserne hos vores klienter, og ligeså en stor grad af indlevelsesevne i mangeartede virksomheder og jobs - til fordel for de enkelte kandidater.

AbilityHire A/S
Vester Farimagsgade 1, 2. sal
1606 København V
CVR · 32185010
Powered by Emply